Пловдивският строителен предприемач Цветил Цветилов е обвинен за имотни измами.

...
</TD
> Пловдивският строителен предприемач Цветил Цветилов е обвинен за имотни измами.
Коментари Харесай

Задържаха пловдивски строителен предприемач 

Пловдивският строителен бизнесмен Цветил Цветилов е упрекнат за имотни измами. Той е бил арестуван за 72 часа от прокуратурата, а по-късно пуснат против парична гаранция в размер на 5000 лв.. Това  съобщи за Plovdiv24.bg зам.-районният прокурор на Районна прокуратура Атанас Илиев.

Цветилов е построил две къщи в Марково, които са му били заплатени на няколко стадия от купувачи, само че след това покупко-продажбите не са се осъществили. Те настояват, че са платили на ръка по 120 000 лв.. След като са били подадени сигнали за машинация, е почнало следствие против нещо. Впоследствие са били открити и други лица, които са давали пари за други обекти и не са получили това, за което са платили.

Към момента на Цветилов е повдигнато работно обвиняване за осъществена машинация, заяви прокурор Илиев, с разрешението на наблюдаващия прокурор.

Предстои да бъде разследван предмета на измамата - съответните средства, които са му били давани и дните, в които са получени. 

" Затрудненията са огромни, защото хората, подали сигналите, не разполагат с никакви писмени следи за това, споделят, че са плащали на ръка ", сподели Илиев.  

Другото нещо, което се открива, е дали той е имал предумисъл при осъществяването на тези дейности. Това ще се открива от предварителните контракти, които той е подписвал с купувачите.

Към момента вървят към момента дейни дейности по следствието. Разпитват се очевидци, събират се документи. Обвинението към този момент е работно. Едва когато обвинителният акт влезе в съда, може да се приказва за дефинитивно обвиняване към предприемача.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР